Известие

Collapse
No announcement yet.

Загуба на бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Загуба на бензин

Колеги имам следния проблем. Колата ми е 145 ТС 98г с АГУ. Наскоро забелязах ,че като карам колата на газ и бензина ми намалява.Слагам 20 лв бензин , паля и карам на газ и след 3 дни бензина го няма Видимо няма никакви течове и от никъде не мирише на бензин !
    Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Ако колата седи на улицата е възможно някой да те "преслушва" от време на време или казано направо - някой ти точи бензина
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колата е гаражна

Comment

Едновременна работа газ/бенз ... или само си мислиш че караш на газ

Comment

Има ли такъв вариант да съм на газ и едновременно с това да впръсква бензин в дюзите ? Ако да, какъв е проблема и към кой да се обърна ?

Comment

Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
            Има ли такъв вариант да съм на газ и едновременно с това да впръсква бензин в дюзите ? Ако да, какъв е проблема и към кой да се обърна ?
            За инжекционите не знам как стоят нещата, но едно време карах форд карбуратор на газ и се беше получило нещо такова... караше и на двете Най добре отиди при майстор!

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:31.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Ако "залепне" реленце на симулаторът за инжекторите може да гори и газ и бензин.Има раздел Алфи на газ. Пуснете си темата там и ще Ви насочат по добре предполагам. Може и ключето газ-бензин да е дефектно.
                колегата е абсолютно прав, но при обикновена АГУ. ако е такава, със сигурност е едно от тия 2 неща. ако е ГИ обаче е друга работа.
                точка

Comment

Благодаря колеги , тия дни ще хода на майстор и ще видя какво ще стане !

Comment

Working...
                  X